top of page

BERGER & DE VRIES vs artisbookshop

Antiquariaat Berger & De Vries bestaat sinds 1994 en wordt gerund door twee boekhandelaren, Alie Berger en Michel de Vries. Boekenpost, Tijdschrift voor boek- en prentliefhebbers, riep de eigenaars uit tot Antiquaren van het Jaar 2011.

Michel rondde voor kort zijn zesjarige voorzitterschap van de Bond van Handelaren in Oude Boeken (BOB) af en was onder meer verbonden aan het beurscommitee van de Amsterdam Antiquarian Book, Map & Printfair.

Antiquariaat Berger & De Vries doet zowel in antiquarische als in 'gewone' tweedehands boeken. Vanaf oktober 2018 worden ook nieuwe boeken verkocht vanwege de deelname aan de Week van het Kunstenaarsboek 2018, onder de naam artisbookshop. Berger & De Vries organiseerde in het verleden diverse activiteiten waaronder Best Beschreven Boeken, kunstenaarsboekenbeurs Inkfest, alsook diverse andere soorten markten, beurzen en exposities.

IN- en VERKOOP

Uit de aard van het bedrijf zijn wij geïnteresseerd in de inkoop van boeken, prenten en/of vinyl. Heeft u enkele bijzondere boeken of juist een grotere bibliotheek aan te bieden dan kopen wij graag van u in!

De nadruk van ons aanbod ligt bij kunst, kunstenaarsboeken, bijzondere typografie, reclame-uitgaven en bedrijfscatalogi. Ook oudere antiquarische boeken waaronder literatuur, Groningana en diverse andere onderwerpen hebben de belangstelling. Daarnaast kunt u in de winkel affiches, prenten, oude kaarten en vinyl-klassiekers vinden.

BOOKMAKER

Last but not least is er Bookmaker, een vast onderdeel van de winkel dat niettemin altijd in beweging is. Tweewekelijks wordt 'de nieuwe voorraad' neergezet, een partij van ongeveer 3000 goedkoop geprijsde boeken. Dit winkelconcept is ons inziens uniek en trekt hoe dan ook al gedurende vele jaren een trouwe schare klanten met regelmaat de winkel in.

Motto: Wij hebben de boeken die ù zoeken!

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

bottom of page