top of page

Antiquariaat Berger & De Vries

Pelsterstraat 27-29

9711KH Groningen

06.43042106

 

info@bergerendevries.nl

Antiquariaat Berger & De Vries is een fysieke boekhandel en antiquariaat. We verkopen modernere boeken, met name kunst, maar ook (heel) oude boeken. Ook vindt u bij ons lp’s, prenten, affiches, ansichtkaarten en andere 'platte zaken'. We verkopen vanuit de winkel, op beurzen, heel soms nog op markten en ook via allerhande digitale kanalen, zoals bij Boekwinkeltjes, Antiqbook, ABE-books en Biblio.

Een specialiteit is Bookmaker, het meest in beweging zijnde deel van de winkel.

Tweewekelijks zetten we op woensdag (in 2023 in de even weken) in het achterste deel van de winkel een nieuwe voorraad goedkoop geprijsde boeken klaar. Er zijn twee zijden, waarbij de prijzen steeds verspringen, cq lager worden, dus ziet u elke weer wat nieuws. Zo krijgen heel veel boeken een kans om weer ergens een nieuw tehuis te vinden.

Per tweede week worden zo’n 3000 boeken geplaatst: literatuur, geschiedenis, topografie, tuin- of kookboeken, kunst- en fotoboeken, kinderboeken, brochures, oude kranten, et cetera -  er is echt voor ieder wat wils. Per week zakken de prijzen en na vier weken zijn de planken zo goed als leeg en plaatsen we een nieuwe 'nieuwe voorraad'. Bookmaker: Wij hebben de boeken die ù zoeken!

Een uniek concept dat al meer dan 25 jaar een wekelijks trouw terugkerende klantenschare trekt.

 

We hopen u binnenkort op deze pagina te kunnen trakteren op een selectie uit ons telkens wisselende boekenaanbod 

bottom of page